ΕΝΑ BLOG ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΡΡΟΕΣ "BLOCKS"..
ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ,
ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΑ,
ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,
ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ...
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ...

Μία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σαν... παραμύθι!


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 3 γουρουνάκια... Ένα από τον Βορρά και δύο από την Στερεά.

Τους είπαν πως για να καταφέρουν να γίνουν "Δήμαρχοι" στη μεγαλόπολη πρέπει να φύγουν από το μικρόκοσμό τους, και στην πορεία τους για τον στόχο να αποδείξουν πως μπορούν να δημιουργήσουν ένα "σπίτι" με αποφασιστικότητα, έμπνευση και ιδεολογία. Ένας πρόσθετος παράγοντας θα ήταν σε αυτό που θα δημιουργήσουν να αντέξει στον χρόνο και στις αντίξοες συνθήκες.

Ξεκίνησαν λοιπόν από τα μέρη τους να κατηφορήσουν όλοι προς το κέντρο της Αθήνας έχοντας στο μυαλό τους συγκρατημένα αυτά τα τρία χαρακτηριστικά με τα αρχικά τους, για να τους είναι πιο εύκολο... "Α.Ε.Ι.".

Το 1ο δεν ήταν και πολύ σίγουρο για το τι έπρεπε να κάνει, αλλά επειδή το παρεάκι του από τo ΤΟ.ΣΥ.Ν. τον παρότρειναn να το κάνει όπως και να έχει.. αποφάσισε να το προσπαθήσει. Σε όλη τη διαδρομή – αν και δεν ήταν και μεγάλη – σκεφτόταν πώς θα έπρεπε να δημιουργήσει το «σπίτι», με αποτέλεσμα να κερδίσει… Δεν μπορούσε όμως να σκεφτεί λόγω έλλειψης εμπειρίας, και κατέληξε να το φτιάξει από «άχυρο», θεωρώντας ότι καλύπτει τα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να ξέρει και ο ίδιος το γιατί….

Το 2ο γουρουνάκι είχε μεγαλύτερη διαδρομή να κάνει και ήταν σχεδόν σίγουρος για την ικανότητά του μιας και σκεφτόταν τι «Α.Ε.» τι «Α.Ε.Ι.»… Οπότε προσπάθησε να σκεφτεί τι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση στην «αγορά» και κατέληξε μετά από σκέψη ότι θα κέρδιζε με το «ξύλο» - είναι χρήσιμο και………. αποτελεσματικότατο!!!

Το 3ο θεωρούσε ότι κατέχει αυτά τα χαρακτηριστικά, και μέσα από τη διαδρομή του στη ΜΑ.ΚΙ., τη Δ.Α.Π. και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ήταν σίγουρος για το τι έπρεπε να κάνει ώστε να δημιουργήσει ένα «σπίτι» που θα αντέξει στον χρόνο και σε οποιανδήποτε συνθήκη…. Και έτσι διάλεξε την «πέτρα».

Φτάνοντας και τα 3 στην Αθήνα βρήκαν στο σημείο συνάντησης και ένα τέταρτο… Ενώ το 1ο κρατούσε άχυρο, το 2ο ξύλο και το 3ο πέτρα, το 4ο κρατούσε ένα γεμάτο μπουκάλι.

Και οι 3 απόρησαν και δεν άντεξαν να μην ρωτήσουν το λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτό το υλικό … η απάντηση ήταν μοναδική… «Γιατί όχι; Άκουσα και εγώ για το ‘Α.Ε.Ι.’.. και σκέφτηκα αφού στο Αλκόολ Είμαστε Ίσοι, γιατί να μην έρθω και εγώ να αποδείξω την αντοχή μου…;;»

Με τούτα και μ’ εκείνα η τελική αναμέτρηση είναι στις 18 Απριλίου… Για ποιον από τους 3 – άραγε – θα γίνει αυτό το «παραμύθι» ισχυρή πραγματικότητα και για ποιους θα παραμείνει εικονική… ΟεΟ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου