ΕΝΑ BLOG ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΡΡΟΕΣ "BLOCKS"..
ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ,
ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΑ,
ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,
ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ...
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ...

ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ‘ΛΑΜΟΓΙΑ’, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ…


Ο.Ν.ΝΕ.Δ μια οργάνωση που αγωνίζεται για την αλήθεια και την αξιοκρατία ή μήπως μια οργάνωση όπου κάποιοι κερδοσκόποι χρησιμοποιούν το όνομά της για να επωφεληθούν και να πλουτίσουν;
Είναι δυνατόν στο βωμό του χρήματος και της δόξας κάποιοι να προδίδουν αξίες, ιδεολογίες και αγώνες που έχουν δοθεί;
Για να μην φανώ ονειροπόλος, γνωρίζω τι είναι μια διαδικασία εκλογής προέδρου για μια οργάνωση και μάλιστα του βεληνεκούς της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Κι αν θα μπορούσα να την εκφράσω με μια λέξη θα ήταν ‘ανασυγκρότηση’. Κάποιοι άλλοι όμως θα την χαρακτήριζαν σαν παιχνίδι εντυπωσιασμού ή ακόμα και επίδειξη δυνάμεως!
Κάπως έτσι προκύπτουν κάποιες από τις υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αρχικά ένας επίδοξος επιχειρηματίας και μετά ένας ‘δαπιτοπαράγοντας’! Και αναρωτιέμαι είναι αυτή η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που θέλουμε; Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα ψηφίσουμε και θα δεχτούμε να μας εκπροσωπήσουν; Είναι αυτή η οργάνωση που θα την αγαπήσουν οι νέοι και που θα εκφράζει τις απόψεις τους; Μια οργάνωση χωρίς ιδεολογία, χωρίς μέλλον, χωρίς όραμα;
Θέλω να πιστεύω πως οι νέοι αυτής της χώρας δε θα φανούν σαν πρόβατα και δε θα θορυβηθούν από απειλές αλλά θα δείξουν την αντίθεσή τους σε όλο αυτό το παιχνίδι!
Θέλω να δω την 18η του Απρίλη νέους με αποφασιστικότητα και με ιδεολογία να σκέφτονται χωρίς κατευθύνσεις!
Ελπίζω η πρωτοπόρα παράταξη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. να αποδείξει για άλλη μια φορά αυτό που λέει και το όνομά της, την προτεραιότητα της στους Νέους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου